• مروری بر دستاوردها و ظرفیت‌های فناورانه شرکت‌های ایرانی در پنل «افق» جشنواره شیخ بهایی

  • ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
در جریان نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، پنل «چشم‌اندازهای همکاری علمی و فناوری ایران و جهان (افق)» با حضور نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برگزار شد. در این نشست، شرکت‌کنندگان ضمن معرفی ظرفیت‌ها و محصولات خود، بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی برای توسعه بازار و جذب سرمایه تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در جریان نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، پنل «چشم‌اندازهای همکاری علمی و فناوری ایران و جهان (افق)» با حضور نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برگزار شد. در این نشست، شرکت‌کنندگان ضمن معرفی ظرفیت‌ها و محصولات خود، بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی برای توسعه بازار و جذب سرمایه تأکید کردند.

محمدمهدی سیفی از شرکت بهیار صنعت سپاهان با اشاره به فعالیت‌های این شرکت در حوزه تجهیزات پزشکی گفت: «بهیار صنعت با بیش از ۷۴۰ کارمند و ۱۲۰ محصول، تنها یک شرکت دانش‌بنیان نیست، بلکه مجموعه‌ای فناورانه با قابلیت‌های صنعتی پیشرفته است. هدف ما از این ارائه، معرفی دستگاه شتاب‌دهنده خطی رادیوتراپی به نمایندگان یونسکو و دیگر میهمانان بین‌المللی بود تا بتوانیم حمایت‌های جهانی و سرمایه‌گذاری لازم برای توسعه و صادرات این محصول را جذب کنیم.»

طاهره سادات احمدی از شرکت طب تجهیز پایا، نخستین تولیدکننده دستگاه‌های وکیوم‌تراپی در ایران، به معرفی محصولات و برنامه‌های تحقیقاتی این شرکت پرداخت و گفت: «در این جشنواره تلاش کردیم ضمن معرفی دستاوردها، ارتباط مؤثری با کشورهای عضو یونسکو برقرار کنیم. ما خواهان حمایت بین‌المللی برای تکمیل فناوری‌های خود هستیم.»

محمدامین نیکبخت از شرکت کلان‌داده پویان نوین نیز با معرفی راهکارهای هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی و تصاویر ماهواره‌ای برای شناسایی محصولات کشاورزی گفت: «فناوری ما موجب کاهش ۷۰ درصدی هزینه‌ها در مقایسه با روش‌های سنتی شده است. حضور در جشنواره، فرصتی برای معرفی توانمندی‌ها و رقابت در کنار سایر شرکت‌های فناور است.»

محمدرضا زاغیان مدیر روابط بین‌الملل شرکت پایدار کشت خاورمیانه، فناوری آبیاری هوشمند این شرکت را معرفی کرد و افزود: «ما با توسعه وب‌اپلیکیشنی برای برنامه‌ریزی برخط آبیاری، توانسته‌ایم در ۵ استان کشور و در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی، بهره‌وری آب را افزایش دهیم. هدف ما همکاری عملی در پروژه‌های بین‌المللی برای تحقق امنیت غذایی و توسعه پایدار است.»

در پایان، دکتر حسن نیلی، مدیرعامل شرکت نوآوران واکسن زیتون اصفهان و معاون مرکز ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به معرفی دو فناوری مهم پرداخت: «در دوران کرونا، آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده‌ای تولید کردیم که می‌توانست جان افراد را نجات دهد. همچنین با توسعه فناوری باکتریوفاژ، روشی نوین برای مقابله با عفونت‌های مقاوم بیمارستانی ارائه کرده‌ایم. هدف ما انتقال این فناوری‌ها به شرکت‌های داروسازی و نظام سلامت در داخل و خارج کشور است.»

این پنل با هدف ایجاد زمینه همکاری‌های فناورانه فرامرزی و جذب حمایت برای توسعه فناوری‌های بومی برگزار شد.

 

تعداد بازدید : ۲۰      تاریخ: 1404/02/24

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت